layoutelementlayoutelement
Danish FIM Speedway Grand Prix 

Nyheder

Kenneth Bjerre

Kenneth Bjerre møder eliten i SGP

26. maj 2017

Den danske speedwaystjerne Kenneth Bjerre sætter kursens mod Horsens, hvor han skal op mod verdenseliten som wild card til Kjærgaard FIM Speedway Grand Prix.

Iversen: Det er særligt at vinde på dansk jord

24. maj 2017

Verdens bedste speedwaykørere gæster for tredje år i træk CASA Arena Horsens, når Kjærgaard Danish FIM Speedway Grand Prix bliver skudt i gang lørdag den 24. juni 2017 klokken 19.00.

Kjærgaard Danish FIM Speedway Grand Prix

Kjærgaard Speedway Grand Prix nomineret til fornem pris

15. december 2016

For andet år i træk er Kjærgaard Danish FIM Speedway Grand Prix blevet nomineret til prisen som Årets Motorsport Event. Giv os din stemme på Bilmagasinets hjemmeside.

Udsolgt til Kjærgaard Speedway Grand Prix 2016

11. juni 2016
Alt er nu udsolgt til løbet på CASA Arena Horsens lørdag den 11. juni, og hvis stemningen bare nærmer sig sidste års grand prix, da Peter Kildemand tog sejren, så venter der en forrygende speedwayfest for de cirka 12.000 tilskuere på tribunerne.

Speedway GP i spil til Årets Motorsports Event

18. januar 2016
Kjærgaard Danish FIM Speedway Grand Prix er nomineret i kategorien Årets Motorsport Event 2015 til Dansk Motorsport Award 2016.
Kjærgaard Danish Speedway Grand Prix

Flot start for billetsalg til speedway i 2016

23. september 2015

Kun lidt over en måned tog det at sælge alt VIP og Hospitality til næste års speedway grandprix i Horsens! Lørdag den 11. august lægger Casa Arena igen græs til Kjærgaard Danish Speedway Grand prix, og interessen er stor – både blandt privatpersoner og virksomheder.

Kjærgaard Danish Speedway Grand Prix

Publikumssucces, roser til banen, godt vejr og dansk vinder

11. august 2015
Lørdag aften blev Peter Kildemand en flot vinder af dette års Kjærgaard FIM Speedway Grand Prix, der for første gang blev afviklet på CASA Arena Horsens. Med masser af folk på lægterne, en god speedwaybane, flot augustvejr og en dansk vinder kunne man ikke ønske sig mere, første gang man arrangerer speedway. Med 12.200 solgte billetter er det en stolt og tilfreds projektleder Franka Abrahamsen fra AC Horsens Event, der gør status efter Grand Prix’et.

Speedway Grand Prix rykker nærmere – har du købt din billet?

31. juli 2015

Lørdag den 8. august afholdes FIM Kjærgaard Speedway Grand Prix på CASA Arena, og nu nærmer dagen sig for den store event. Nicki Pedersen ligger p.t. på en andenplads med kun 9 point op til Tai Woffinden. Og der er stadig billetter til ståpladser, hvis man vil være med til at heppe på de danske kørere.

Kom med til speedwayfest i Horsens

29. juli 2015
Lørdag den 8. august får Horsens besøg af verdens bedste speedwaykørere, når CASA Arena for første gang lægger græs til Kjærgaard Danish Speedway Grand Prix. Vi varmer op til grand prixet med masser af speedwaystemning i fanzonen – også for dem der ikke har købt billet. Og det er ganske gratis.

Gratis koncerter i forbindelse med grand prixet

23. juli 2015
Vi varmer op til Kjærgaard Danish Speedway Grand Prix  med masser af speedwaystemning, og i samarbejde med KulisseLageret sættes der et solidt musikalsk præg på aktiviteterne i midtbyen fredag den 7. august og i fanzonen ved CASA Arena om lørdag den 8. august.

 

Vælg periode for nyheder
« 2019
seneste 2020
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben

Danish FIM Speedway Grand Prix
CASA Arena
Langmarksvej 59
8700 Horsens

Tlf. +44 7714 139869
Email: Gemma.Fordham@img.com