layoutelementlayoutelement
Danish FIM Speedway Grand Prix 
Peter Kildemand vandt Kjærgaard Danish FIM Speedway Grand Prix. Foto: Speedwaygp.com

Publikumssucces, roser til banen, godt vejr og dansk vinder

11. august 2015
Lørdag aften blev Peter Kildemand en flot vinder af dette års Kjærgaard FIM Speedway Grand Prix, der for første gang blev afviklet på CASA Arena Horsens. Med masser af folk på lægterne, en god speedwaybane, flot augustvejr og en dansk vinder kunne man ikke ønske sig mere, første gang man arrangerer speedway. Med 12.200 solgte billetter er det en stolt og tilfreds projektleder Franka Abrahamsen fra AC Horsens Event, der gør status efter Grand Prix’et.

- Det er altid spændende at se, hvor meget opbakning der er, når man laver et helt nyt arrangement. Vi har simpelthen fået så meget støtte og opbakning fra speedwaypublikummerne, nye som gamle, efter Grand prix’et lørdag, så vi er helt overvældede. Det vigtigste for os er, at vi her første gang vi kørte på CASA Arena, kunne give publikummerne en god oplevelse. Vejret var med os, banen var super og alt klappede som det skulle - vi kan ikke ønske os mere, udtaler projektleder Franka Abrahamsen.

Hos AC Horsens Events investor og bestyrelsesformand Michael Mortensen var tilfredsheden ligeledes stor.

- CASA og bestyrelsen i AC Horsens Event har troet på Speedwayarrangementet lige fra første spadestik, og jeg synes, det er lykkedes fantastisk! Vi kan virkelig mærke, at borgerne i Horsens og publikum fra hele verden bakkede op om løbet i lørdags. CASA Arena flød jo over med fuld gas og god stemning. Jeg er helt sikker på, at vi har bidraget med en ny oplevelse til et nyt publikum, som kommer igen, for vi kan se, at der allerede er godt gang i billetsalget til løbet i 2016, udtaler Michael Mortensen.

Det gode samarbejde mellem AC Horsens Event, Forum Horsens og Horsens Kommune fortsætter de næste par år, for Horsens er vært for det danske Grand Prix indtil 2017.

Salg af billetter og hospitalitypakker til næste års Grand Prix den 11.juni 2016 er allerede i fuld gang og kan købes eller bestilles på www.achorsens.dk.

For yderligere kommentarer kontakt Projektleder Franka Abrahamsen på tlf. 21 54 65 36.

Fotos: Speedwaygp.com

Kjærgaard Danish Speedway Grand Prix

Kjærgaard Danish Speedway Grand Prix

Kjærgaard Danish Speedway Grand Prix

Kjærgaard Danish Speedway Grand Prix

Vælg periode for nyheder
« 2018
seneste 2019
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben

Danish FIM Speedway Grand Prix
CASA Arena
Langmarksvej 59
8700 Horsens

Tlf. +44 7714 139869
Email: Gemma.Fordham@img.com