layoutelementlayoutelement
Danish FIM Speedway Grand Prix 

Kom med til speedwayfest i Horsens

29. juli 2015
Lørdag den 8. august får Horsens besøg af verdens bedste speedwaykørere, når CASA Arena for første gang lægger græs til Kjærgaard Danish Speedway Grand Prix. Vi varmer op til grand prixet med masser af speedwaystemning i fanzonen – også for dem der ikke har købt billet. Og det er ganske gratis.

Som værtsby for Speedway Grand Prix-serien vil Horsens gerne skabe en fest både for horsensianerne, men også de tusindvis af speedway-fans. Der skal være en fest inde på tribunerne, men også i området rundt omkring stadion.  Vores børnevenlige fanzone uden for CASA Arena åbner kl. 14.30. Der vil være gratis aktiviteter for både børn og voksne, og du kan sætte dig i solen, nyde en god koncert og få en øl og en pølse – for det hører sig til.

Mød speedwaystjernerne

Der bliver masser af speedwaycykler, udstyr og merchandise, nørderi og teknik og ikke mindst mulighed for at høre en masse om sporten både fra Danmarks Motor Union (DMU) og lokale speedwaykørere. DMU tager bl.a. en minibane med, hvor de helt små kan prøve kræfter med en 50cc speedwaycykel.

Du kan se nye speedwaycykler og gamle speedwaycykler. Veteraner fra Møbelbanen fortæller om speedway for 40 år siden, hvor speedwaybanerne så lidt anderledes ud, og speedwaycyklerne var af en noget anden beskaffenhed end i dag. Og Horsens Idrætsarkiv udstiller speedwayens historie i lokalområdet gennem de sidste 60 år.

Der bliver også mulighed for at møde fire af speedwaystjernerne fra grand prixet, når svenske Andreas Jonsson, australske Jason Doyle og Michael Jepsen Jensen og wildcard Mikkel Michelsen fra Danmark skriver autografer kl. 17.15.

Mere end bare speedway

Fanzonen byder dog på mere end bare speedway. Du kan se breakdance med Familia Loca, Trial Bikes med TrialAction og Trickløbehjul med AJ Scooter. Du kan møde Danmark Nimbus Touring og se nogle af de nimbusser, der skal bruges til åbningsparaden til grand prixet. Du kan prøve kræfter med klatrevæggen, eller du kan teste din reaktionsevne med startmaskinen i Kjærgaards telt.

I samarbejde med KulisseLageret sættes der desuden et solidt musikalsk præg på fanzonen. Eftermiddagen byder på to af de stærkeste bands i byen lige nu; Kasia Caris og Drivenfield. Kasia Caris henter sin inspiration fra navne som Janis Joplin og op til Beth Hart eller danske Kira & The Kindred Spirits. Det er ærlig og uforfalsket rock-nerve, præsenteret af en kvinde med stort Q. Drivenfield indtager scenen med fede rock-riffs, ørehængende omkvæd, kombineret med masser af energi og spilleglæde. DJ Jesper Juul sørger for fed stemning mellem koncerterne.

I Monster Energy’s telt er der musik og sampling hele eftermiddagen.

Du kan se hele programmet for fanzonen eller bare dukke op og nyde en eftermiddag med nørderi, speedway, musik og meget mere.

Vælg periode for nyheder
« 2018
seneste 2019
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben

Danish FIM Speedway Grand Prix
CASA Arena
Langmarksvej 59
8700 Horsens

Tlf. +44 7714 139869
Email: Gemma.Fordham@img.com