layoutelementlayoutelement
Danish FIM Speedway Grand Prix 

Gratis koncerter i forbindelse med grand prixet

23. juli 2015
Vi varmer op til Kjærgaard Danish Speedway Grand Prix  med masser af speedwaystemning, og i samarbejde med KulisseLageret sættes der et solidt musikalsk præg på aktiviteterne i midtbyen fredag den 7. august og i fanzonen ved CASA Arena om lørdag den 8. august.

Fredag den 7. august byder på to gedigne optrædener i KUBEN på Søndergade.

Kl. 14.30 – Mike Andersen duo
Mike Andersen har gennem flere år markeret sig som en af landets stærkeste fortolkere af soul- og bluesmusikken, og er begyndt at turnere lige så flittigt i udlandet som herhjemme, særligt i Norge og Tyskland. Han er allerede en rigtigt god ven af byens blues- og musikermiljø, men han har endnu ikke gæstet byen med sin roots-inspirerede duo. Før nu!

Kl. 16.00 - Horsens All Stars’ Rolling Stones Tribute
Hvert år samles over 100 af de bedste musikere med lokal tilknytning til arrangementet Horsens All Stars, for at hylde spilleglæden. Et af resultaterne af dette års All Stars dag, blev en særlig hyldest til Rolling Stones, under kyndig ledelse af den rutinerede musiker, Kim Maarup. Holdet er nu samlet igen, for at dele begejstringen med resten af byen. Kig forbi og ”Get Yer Ya-Ya’s Out”!

Lørdag den 8. august byder på to af de stærkeste bands i byen lige i FANZONEN ved CASA Arena på Langmarksvej.

Kl. 15.00 Kasia Caris Band
Kasia Caris er et rigtigt godt bud på en sangerinde, som man bør holde godt øje med, de kommende år. Hun har optrådt i en årrække, men er for nylig begyndt at præsentere sin egne sange. Og det har været hele ventetiden værd! Kasia Caris trækker på inspiration fra den helt store liga af kvindelige forbilleder, fra navne som Janis Joplin og op til Beth Hart eller danske Kira & The Kindred Spirits. Det er ærlig og uforfalsket rock-nerve, præsenteret af en kvinde med stort Q.

Kl. 17.15 Drivenfield
Ligeledes er Drivenfield er et af de bands, som har raffineret den kunst, det er at skabe sin egen musik – og samtidig nå ud til mange lyttere. Dette har indtil videre givet pote i form af en lang række live-koncerter over hele landet, support-jobs for flere verdensnavne, og udgivelse af eget album: ”Road to Perception”, sidste år. Og hvad er det så, de kan, Drivenfield? Det hele: fede rock-riffs, ørehængende omkvæd, kombineret med masser af energi og spilleglæde.

Udover koncerterne byder speedwayprogrammet i KUBEN og FANZONEN på masser af speedwaycykler, autografskrivning, opvisninger og workshops. Se det fulde program på FANZONEN.

Vælg periode for nyheder
« 2018
seneste 2019
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben

Danish FIM Speedway Grand Prix
CASA Arena
Langmarksvej 59
8700 Horsens

Tlf. +44 7714 139869
Email: Gemma.Fordham@img.com