layoutelementlayoutelement
Danish FIM Speedway Grand Prix 
Foto: SpeedwayGP

Kjærgaard Speedway Grand Prix nomineret til fornem pris

15. december 2016

For andet år i træk er Kjærgaard Danish FIM Speedway Grand Prix blevet nomineret til prisen som Årets Motorsport Event. Giv os din stemme på Bilmagasinets hjemmeside.

Vinderen af prisen afsløres torsdag den 2. februar 2017, når Dansk Motorsport Award fejrer sportens største talenter og stjerner ved et awardshow i MCH Messecenter Herning.

12.500 tilskuere var på plads på CASA Arena Horsens, da polske Maciej Janowski løb med sejren i Horsens den 11. juni 2016, og det blev en fantastisk folkefest for andet år i træk.

Kristian Nielsen, der er direktør for ACH Event, som arrangerer Kjærgaard Danish FIM Speedway Grand Prix i Horsens, er stolt over nomineringen.

- CASA Arena Horsens er efterhånden blevet Danmarks speedwayhjemmebane, og vi er utroligt glade for, at vi nu for andet år i træk er blevet nomineret til prisen som Årets Motorsport Event. I år var vi over 12.000 tilskuere på tribunerne, og de fik endnu engang en fantastisk oplevelse her i Horsens. Herfra skal lyde en kæmpe tak til alle involverede, kommunen med borgmester Peter Sørensen i spidsen, Forum Horsens med Jørn Juul i spidsen, Per Smedegaard fra Kjærgaard A/S og ikke mindst alle de tilskuere, der er med til at skabe en forrygende ramme om Kjærgaard Danish FIM Speedway Grand Prix, lyder det fra Kristian Nielsen.

CASA Arena Horsens danner rammen om Kjærgaard Danish FIM Speedway Grand Prix igen lørdag den 24. juni 2017, og billetsalget er i fuld gang.

Fakta
Dansk Motorsport Award afholdes i MCH Messecenter Herning torsdag den 2. februar 2017. Showet er arrangeret af Copenhagen Event Company i samarbejde med Dansk Automobil Sports Union og Danmarks Motor Union, og det er sjette gang showet afholdes. 

Alle kan være med til at præge beslutningen om, hvem der skal modtage de forskellige priser. Giv os din stemme på Bilmagasinets hjemmeside.

Vælg periode for nyheder
« 2018
seneste 2019
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben

Danish FIM Speedway Grand Prix
CASA Arena
Langmarksvej 59
8700 Horsens

Tlf. +44 7714 139869
Email: Gemma.Fordham@img.com