layoutelementlayoutelement
Danish FIM Speedway Grand Prix 

Iversen: Det er særligt at vinde på dansk jord

24. maj 2017

Verdens bedste speedwaykørere gæster for tredje år i træk CASA Arena Horsens, når Kjærgaard Danish FIM Speedway Grand Prix bliver skudt i gang lørdag den 24. juni 2017 klokken 19.00.

De to første år har det været en gedigen folkefest med over 10.000 tilskuere på Danmarks speedwayhjemmebane, og der venter et brag af en oplevelse igen den 24. juni, hvor der bestemt ikke bliver skruet ned for aktiviteterne.

Niels-Kristian Iversen har været med de første to år i Horsens, og han ser frem til at køre race på CASA Arena Horsens igen i år.

- Det er ikke gået så godt for mig i de første to år, hvor jeg ikke er nået til semifinalerne, men det skal vi arbejde på at forbedre i år. Marginalerne har ikke været på min side, og jeg har lavet lidt fejl undervejs, men de skal elimineres denne gang, fortæller Niels Kristian Iversen.

Han vandt VM-afdelingen i København i 2014, og han vil gerne vinde i sit hjemland igen.

- Det var en super oplevelse at vinde i Parken, og det er bare noget særligt at vinde på dansk jord. Jeg ser frem til at køre i Horsens, hvor banen er en anelse mindre, hvilket gør det meget intenst og giver nogle fede løb, slutter Niels Kristian Iversen.

Vælg periode for nyheder
« 2018
seneste 2019
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben

Danish FIM Speedway Grand Prix
CASA Arena
Langmarksvej 59
8700 Horsens

Tlf. +44 7714 139869
Email: Gemma.Fordham@img.com