layoutelementlayoutelement
Danish FIM Speedway Grand Prix 

Kenneth Bjerre møder eliten i SGP

26. maj 2017

Den danske speedwaystjerne Kenneth Bjerre sætter kursens mod Horsens, hvor han skal op mod verdenseliten som wild card til Kjærgaard FIM Speedway Grand Prix.

Den tidligere verdenssyver fra Esbjerg stiller op med det berømte rygnummer 16 på CASA Arena i Horsens d. 24. juni efter en stærk start på sin europæiske sæson.

Han har kørt speedway for klubber som Holstebro, Belle Vue i det engelske SBG Premiership, Indianerna i den svenske Elitserien og Tarnow i den polske førstedivision. Bjerre er desuden i semifinalerne i den ordinære kvalifikation til FIM Speedway Grand Prix i 2018 efter en andenplads i kvartfinalen i Esbjerg d. 6. maj.

Dette bliver Kenneth Bjerres femte deltagelse i verdensmesterskabet i speedway, hvor han har opnået syvendepladser i både 2010 og 2011 som hidtil bedste resultater. I 2010 stod han som vinder af det svenske Grand Prix på Ullevi Stadium, samme år som han blev dansk mester.

Bjerre vender nu tilbage til FIM Speedway Grand Prix, som har ikke har kørt siden slutningen af 2014-sæsonen.

I Horsens får han følgeskab af reserverne Andreas Lyager Hansen og Frederik Jakobsen, som kommer til at køre med rygnumrene 17 og 18.

Dommer til det danske Grand Prix bliver britiske Craig Ackroyd.

Vælg periode for nyheder
« 2018
seneste 2019
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben

Danish FIM Speedway Grand Prix
CASA Arena
Langmarksvej 59
8700 Horsens

Tlf. +44 7714 139869
Email: Gemma.Fordham@img.com