layoutelementlayoutelement
Danish FIM Speedway Grand Prix 

Praktisk info

Find vej
Ankommer du med tog til Horsens har du mulighed for at tage bus nr. 9 og 10, som kører fra Horsens Trafikterminal ved banegården til CASA Arena.

Kørselsvejledning til CASA Arena.

Husk at du kan tage afkørsel nord, hvis du kommer via motorvejen.

Parkering
Handicap-parkering foregår på hjørnet af Langmarksvej og Sports Allé tæt ved Stadion. Der er gratis parkering på de p-pladser, der er oprettet i området. Se kort over området ved at klikke på den røde boks i højre side. Du kan også parkere på Priorsløkke p-området (ved FÆNGSLET) eller på en af de mange parkeringspladser i byen. Herfra er der kun ca. 20 minutters gang. Se dette oversigtskort der viser placeringen af CASA Arena i forhold til FÆNGSLET og byen.

Bor du i Horsens opfordrer vi dig til at lade bilen stå derhjemme og gå en tur i det gode vejr!

Ankommer du og dit selskab i bus vil vi meget gerne høre fra dig. Kontakt derfor Iben Høgh Grøftehauge på mail: iben@achevent.dk. Der vil være busparkering på Flintebakken, 8700 Horsens.

Dankort
Du kan betale med kontanter, betalingskort eller Mobile pay i boderne på stadion. Vi vil gerne opfordre til, at du har kontanter med, da det kan tage tid at bruge betalingskort. 

Billetbetingelser
Billetbetingelser står på siden Billetsalg.

Husk at printe din billet og tage den med til Grand prixet. Arrangøren har ret til at afvise gæster uden billet.

Ordensreglement
Tilskuere på CASA Arena Horsens skal føle sig velkommen. Derfor skal alle tage hensyn til hinanden – det gælder tilskuere, officials, kontrollører, servicepersonale og andre, der har et ærinde på stadion.

Provokerende og truende adfærd, anstiftelse til uro, slagsmål eller anden optræden, der generer tilskuere eller arrangører vil medføre bortvisning. Hvis tilskuere føler sig generet eller truet, opfordres de til at kontakte kontrollørerne.

Tilskuere skal på forlangende af vagterne lade sig kropsvisitere og fremvise indhold af tasker o.l. En tilskuer, der er i besiddelse af ikke-tilladte effekter kan nægtes adgang til eller bortvises.

CASA Arena Horsens er videoovervåget. Dokumentation for overtrædelse af ordensreglementet kan derfor videregives til politiet og eventuelt blive opført i det såkaldte ”hooligan-register”.

Kun personer med gyldig billet til arrangementet har adgang til stadion. Billetten gælder kun til den påtrykte plads.

Det er IKKE tilladt:

At medbringe genstande som for eksempel flasker, termokander, paraplyer, dåser eller andet der kan anvendes som kasteskyts eller våben
At medbringe mad- og drikkevarer, der ikke er købt på CASA Arena Horsens
At kaste med genstande eller væsker
At medbringe eller foretage afbrænding af fyrværkeri og nødblus. Alle pyrotekniske genstande er jf. ordensreglementet forbudt. Personer medbringende dette vil blive overgivet til politiet. 
At forcere banderne samt betræde fodboldbanen
At forrette sin nødtørft uden for toiletterne
At opsætte plakater eller mærkater, uddele løbesedler eller brochurer og at sælge noget uden forudgående skriftlig aftale med arrangøren
At opholde sig på trapper og gangarealer og i øvrige flugtveje

Anvisninger fra vagterne skal til enhver tid efterkommes.

 

 

 


Horsens Kommunes byvåben

Danish FIM Speedway Grand Prix
CASA Arena
Langmarksvej 59
8700 Horsens

Tlf. +44 7714 139869
Email: Gemma.Fordham@img.com